Hoe mijn cliënten mij beoordelen?

Ervaringen Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 42 reviews
5 1

Jij kunt mij ook beoordelen!

Voor mij is het belangrijk om te weten wat je van mijn dienstverlening vindt. Maar met name is het fijn voor anderen cliënten uit de regio Oudenbosch, Bosschenhoofd, Oud Gastel, Stampersgat, Hoeven of Zegge om te lezen hoe tevreden je bent. Ik ben benieuwd naar je mening!

Naam (niet verplicht)
Email
Titel van uw beoordeling
Beoordeling
Kun je je beoordeling toelichten

Wat cliënten over mij zeggen?

ook succes met aankomen

★★★★★
5 5 1
het lukte me een lange tijd niet om zelf aan te komen, waardoor ik ernstig ondergewicht had. nu een ruim half jaar en 5 afspraken later heb ik eindelijk een gezond gewicht. waar ik in mijn omgeving vaak op onbegrip stuitte was dat bij Svetlana totaal niet zo. ze nam mijn doel en problemen serieus en heeft mij zo telkens weer gemotiveerd om door te gaan. want ja, ook aankomen kan een strijd zijn

We zijn erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Acht weken geleden zijn mijn man en ik samen begonnen met het koolhydraatarme dieet dat Svetlana voor ons had uitgezocht. Het dieet is heel goed te volgen, we eten lekker en hebben totaal geen honger gehad. Vandaag beide ons streefgewicht bereikt dus we zijn super blij - wil je onder goede begeleiding iets doen aan je eetgewoonte dan ben je bij Svetlana aan het goede adres!

Superblij

★★★★★
5 5 1
In juli intakegesprek gehad en samen besproken wat mij probleem was .Naast overgewicht geen energie en futloos ,zat niet lekker in mijn vel, Gestart met koolhydraatarm dieet . Iedere week eetschema met foto’s doorsturen ,resultaat na eerste week al positief en voelde me gelijk stukken beter ,energieker. Iedere 4 weken op consult,hierdoor kreeg ik ook een enorme stimulans om door te gaan.wat een fijne vrouw die meedenkt .Ik ben superblij ,dus mocht u nog twijfels hebben dan hoop deze nu weggehaald te hebben. Bedankt Svetlana!!

Dankbaar en Trots

★★★★★
5 5 1
Door deze geweldige vrouw is mijn zoon van 10 jaar al 8 kilo afgevallen in 10 weken tijd. Wij zijn daar erg dankbaar voor en wat zijn wij ontzettend trots op onze zoon,hij zit nu ook veel beter in zijn vel en daar gaat het om!!! Door gezond/goed te eten en veel bewegen en veel minder te gamen kom je heel ver...

SuperblijmetSvetlanahaarhulp

★★★★★
5 5 1
Ik heb in maart een intakegesprek gehad en samen besproken wat mijn problemen waren naast het overgewicht. Gestart met een koolhydraat arm eetschema, waarbij ik wekelijks mijn eetschema met foto’s mocht insturen. Resultaat is vanaf de eerste week voor mij positief geweest, wat mij nog meer motiveerde om hier echt voor te gaan. Ongelooflijk lekkere dingen gegeten zonder aardappels, rijst of normale pasta!! Producten zijn wel iets duurder maar dat is het mij meer dan waard. Nu ruim 4 maanden verder ben ik ruim 20 kilo lichter. De gesprekken elke 4 weken met Svetlana (en mijn vrouw erbij) waren ook een stimulans om door te zetten. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om met een diëtist in gesprek te gaan en ben enorm gesteund en gestimuleerd om mijn doel te bereiken!! Mocht u nog twijfelen of het verstandig is om met overgewicht een afspraak te maken dan zeg ik u.....gewoon doen, samen bespreken wat de beste manier is om gewicht te verliezen en het dan zo te houden. Ik ben gelukkig en blij dat ik die stap in maart heb gezet !!!

Koolhydraatarm en diab 2. Geweest

★★★★★
5 5 1
Gelukt helemaal blij ik ben geen diab 2 patiënt meer en voel me super goed nu en ben 12.5 kg afgevallen in 3.5 maand heb ook veel meer energie en minder moe nu nog volhouden maar dat moet wel lukken bedankt svetlana voor je hulp en voor de lekkere producten uit te kiezen het was goed vol te houden

Super!

★★★★★
5 5 1
Voor mijn 15-jarige zoon bij Svetlana geweest. Ze heeft ons prima begeleid en mijn zoon was met een paar maanden bijna 10 kg afgevallen. Super trots op mijn zoon. Maar zonder Svetlana was ons dit niet gelukt! Heel erg bedankt Svetlana!

diabetes type2

★★★★★
5 5 1
Ben 15 jan2020 begonnen met kool hydrarm dieet en ik gebruikte tabl en spoot insuline en nu op 21 febr ben ik overal vanaf dus het kan wel zit nu ook veel lekkerder in mijn vel en ben ook al 7 kg lichter wat ook fijn is het voelt ook helemaal niet als lijnen en het is voor heel je verdere leven het is zeker te doen dus probeer het ook.

No title. That won't fit. ;)

★★★★★
5 5 1
Ik moet echt wat gaan doen aan me gezondheid. Dat besefte ik me al lange tijd. Ernaartoe zetten bleek wat moeilijker. Het stelde ik uit, en de kilo’s bleven stijgen. Een mevrouw die mij gaat vertellen dat ik wat minder koekjes moet eten, meer water dan frisdrank moet drinken en wat meer moet bewegen? Ja, dat snap ik ook wel! Pfff. Toch besefte ik mij dat niet iedereen zo hoeft te zijn. Ik wil niet dat, dit, dit, zus, zo, hoppakee!. Nee. Ik wil iemand die naar me luistert, mij begrijpt, mij adviseert en motiveert. Door Google kwam ik uit mij Dietologie, Svetlana van der Bom. Ik heb haar gemaild en letterlijk geschreven wie ik ben, wat ik zoek en wat ik ook juist niet zoek. Svetlana reageerde daar heel enthousiast op waardoor ik me ook direct begrepen voelde. Een afspraak was gepland. Ik heb bij Svetlana echt gevonden wat ik zocht. Zij is een absoluut ruimdenkend, meedenkend en enthousiast persoon. Ik heb in een half jaar tijd veel bereikt omtrent mijn gezondheid. Zo heb ik kunnen ontdekken waar mijn eetbuien vandaan komen en hoe ik deze kan voorkomen. Ook ben ik bewuster geworden van wat ik eigenlijk allemaal eet en ben ik meer gaan streven naar kwaliteit, geen kwantiteit. Uiteindelijk ben jij het die het doel moet bereiken. Maar ernaartoe streven en strijden hoef je niet alleen te doen. Svetlana, bedankt!

Blij en dankbaar

★★★★★
5 5 1
Ben maanden begeleid door Svetlana en ben haar zo super dankbaar voor de fantastische begeleiding die ik mocht ontvangen in mijn strijd tegen de overtollige kiloos. Een dame met een hart voor haar werk en cliënten. Beveel haar zeker aan bij iedereen waar het niet bij lukt zelfstandig de kilootjes kwijt te raken. In 1 woord een top diëtiste.

Eindelijk gelukt!

★★★★★
5 5 1
Meerdere keren geprobeerd om af te vallen. Maar nooit met het gewenste resultaat. Nu wel, door de goede uitleg en lekkere recepten van Svetlana en het stellen van een duidelijk doel. De eerste tijd was spannend voor mij i.v.m. mijn diabetisch type2. Dankzij de goede contacten tussen Svetlana, de diabetisch verpleekundige en mij, is alles zonder stress verlopen. Wij zijn beiden erg blij bij Svetlana te zijn beland!! ( In een half jaar 20 kg. afgevallen, zonder honger, maar met lekker en gezond eten. BEDANKT!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
De hulp om na mijn zwangerschap weer op mijn oude gewicht terug te komen was doelgericht en efficiënt. Een ontzettend prettige vrouw om mee samen te werken. Ga zo door!

Het verschil

★★★★★
5 5 1
Ik heb eindelijk een diëtist gevonden, die dezelfde denkwijze heeft en mij nog meer overtuigd heeft, dat voeding mijn medicijn is ! Ik ben namelijk Diabetes 1 en hart patient. De medische wereld is in mijn beleving, alleen maar bezig met een oplossing (pillen en insuline pomp) en NIET met de oorzaak. Svetlana heeft mij laten inzien, dat minder Koolhydraten, minder insuline betekent. Het begint bij de "input": Whole Food Koken + minder Koolydraten = goed gewicht en je goed voelen. Beste groeten, Edward

Heel blij

★★★★★
5 5 1
Ik ben vanwege te hoog cholesterol bij de praktijk van Svetlana terecht gekomen. Ze is een groot voorstandster van het koolhydraat beperkt dieet en het voorgoed veranderen van je leefstijl. Ze struint supermarkten af op zoek naar gezonde producten en wijst je op goede boeken over dit onderwerp. Svetlana weet je altijd op een goede manier te motiveren ook als je zelf vindt dat het niet goed gaat. Ze is bovendien erg aardig.Nu ben ik 14 kilo lichter en cholesterol is oké. Dank je Svetlana! Ik ben heel blij

enthousiasme

★★★★☆
4 5 1
Na dat ik kennis had gemaakt met Svetlana ging alles heel anders .Zij is erg enthousiast en daar hielt ik wel van, dus ook enthousiast geworden, daar door heb Ik A gezegd had moest ik wel B zeggen. Dat voor mij in hield dat ik van alles moest lezen een uitijndelijk uitvoeren,na week all resultaat en nu van Feb to Aug erg veel success. Ik kan vertellen van maat 58 naar maat 54 van broek ben gegaan, dus door de enthousiasme van Svetlana ging het erg goed. door haar ben ik van de insulin en dat is erg prettig. Svetlana heeft bijna altijd tijd voor iedereen zelf als ik in het buitenland ben. hebben wij kontact ik kan alleen nog zeggen.Ik ben bij Svetlana terecht gekomen bij toeval,want na vele dietistes viel je af maar na enige tijd kwam je weer aan, Ben haar veel dank verschguldig Dank je voor alles, verder nog Svetlana is een prettige en enthousiaste dietiste, die ik ken, Svetlana dank voor alles wat je voor me deed

Enorm tevreden

★★★★★
5 5 1
Svetlana heeft enorm veel kennis en ervaring met low carb dieet. Ze heeft me net die steun gegeven en kennis gedeeld die ik nodig had. De app ‘fitnesspal’ is nog steeds favoriet! Hartelijk dank Svetlana!

Complete verandering van levensstijl

★★★★★
5 5 1
Zeer professioneel advies gekregen, en wekelijks gesteund ook door via whatsapp contact te houden. in 10 weken tijd 22 kg afgevallen d.m.v. prodimed en koolhydraat-arm dieet. Uitermate tevreden over de werkwijze van Svetlana.

Geweldige diëtiste en aardige vrouw

★★★★★
5 5 1
Svetlana is een gedreven diëtiste die zoekt naar een manier die bij je past om gewicht te verliezen en mijn cholesterol aan te pakken. Ik ben zo blij dat ik haar praktijknaam kreeg van de huisarts. Het resultaat is ook heel goed voor mij qua gewicht. Nu nog even het cholesterol afwachten. Ik ga door tot ik in gezond BMI zit! Lukt vast met deze begeleiding.

Alle doelen bereikt, ik voel me geweldig

★★★★★
5 5 1
Op eigen verzoek door de huisarts doorverwezen naar Svetlana. Mijn doel was om van de bloeddruk medicatie te stoppen, na een intake gesprek ben ik voor het Prodimed dieet gegaan. Na 2 maanden alle doelen bereikt! Medicatie gestopt en 12 kilo kwijt. Door haar adviezen hoop ik nog wat gewicht te verliezen. Maar het het aller belangrijkste is ik voel me geweldig. Svetlana bedankt, door je adviezen zijn mijn doelen bereikt!

GEWELDIG

★★★★★
5 5 1
Door Kari praktijk ondersteuning Door gestuurd. Had er totaal geen vertrouwen in. Heb al 20 jaar diabetes type 2. Heel veel insuline gebruik 170 eenheden per dag plus nog snel werkende. .........MAAR HET IS NIET TE GELOVEN. Nu nog maar 61 eenheden. En volgens Svetlana gaan we er voor zorgen dat het nog minder wordt. NIET TE GELOVEN! !!!!. En dat Door lekker en goed eten. HELEMAAL GEWELDIG. DANK JE WEL SVETLANA.

Goede begeleiding

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer professioneel geholpen door Svetlana, na diverse pogingen om af te vallen is het met haar methode snel gelukt om 12 kg af te vallen. Ik heb haar adviezen netjes opgevolgd met al snel het gewenste resultaat.

Dieet begeleiding

★★★★★
5 5 1
Ben op een professionele manier begeleid door Svetlana om af te vallen en daardoor geen medicatie meer voor Diabetes! Tevens ben ik in Vier maanden tijd vijftien kilo afgevallen.

insuline vrij

★★★★★
5 5 1
Ik ben bij Svetlana gekomen op een moment dat ik 60 eenheden insuline per dag spoot dat was in jan/feb 2018. Na haar adviezen over voeding opgevolgd te hebben ben ik sinds mei insuline vrij. Ik houd me goed aan haar advies en ik ben dolblij met haar tips over de verschillende producten die er in de handel zijn om koolhydraatarm te eten. Ze levert echt maatwerk deze vakvrouw. Ik kan eenieder aanraden om bij haar een consult aan te vragen. Het is natuurlijk ook mijn eigen zelfdiscipline, maar zij heeft mij overtuigt dat dit het beste voor mij is. Ik voel me zo gezond als een vis nu. Svetlana bedankt voor je adviezen en luisterend oor.

Review

★★★★★
5 5 1
Omdat ik een aantal kilo's moest afvallen vanwege last van mijn knieën ben ik gestart met het eiwitdieet Door het strikt volgen van het dieet , onder begeleiding van mijn diëtiste, ben ik gedurende 12 weken 16 kilo afgevallen. De geplande operatie om mijn knieschijf te vervangen is door de orthopeed minimaal een jaar uitgesteld en als klap op de vuurpijl is het lipoedeem aan mijn rechterbeen zonder behandeling genezen. Ik ben dankbaar en trots dat dit, mede dankzij het proteïne dieet , heb weten bereiken. Ik voel mij goed in mijn vel zitten en stap weer makkelijk op de fiets.

Ik ben super blij met haar

★★★★★
5 5 1
ik ben super blij met haar . geeft goed advies en bereid om elk uur van de dag je te woord te staan met watsapp of mail. voelt super goed haar te hebben ontmoet. val nu wel goed af dank zij svetlanna

Diabetes overwonnen

★★★★★
5 5 1
Door een advertentie ben ik bij Svetlana terecht gekomen. Het lukte me zelf niet meer zo goed om af te vallen. Het koolhydraat-arme dieet lukte niet naar wens en dus aan het Prodimed dieet. Dat was wel lastig maar het resultaat was succesvol. Met de 10 kg. lichter ben ik wel van mijn suiker af. Volg nu verder wel het koolhydraat-arme dieet en val nog steeds wat af. Niet meer zo veel maar dat is niet erg. Svetlana heeft mij enorm geholpen om op dit punt te komen en zal de komende tijd ook op haar kunnen rekenen. De bekende stok achter de deur. Hopelijk nooit meer terug naar de metformine. Dieneke

Beste dieët ooit

★★★★★
5 5 1
Super vriendelijke en bijzonder bekwame vakvrouw. Weet waar ze over praat. In 4 maanden nu 14 kilo kwijt en heb er nog steeds plezier in mede dankzij goede tips en recepten. Op naar de volgende 8 kilo eraf. Svetlana bedankt voor je hulp.

cholesterol

★★★★★
5 5 1
Hoi hoi Wat ben ik blij dat ik Svetlana heb mogen begroeten.Wat een vak vrouw dat wil ik even kwijt... Ik kwam bij haar vanwege mijn cholesterol.Was wat verhoogd. Wilde namelijk nog niet aan de medicijnen want ik ben niet zo van pillen maarja soms kan je er echt niet onder uit. Bij haar aangekomen kreeg ik goede adviezen waar je vooral op moet letten als je voeding bereid en inkoopt. Zo deed ik dat al wel maar niet op de manier wat ik nu vn haar geleerd heb. Na een maand weer terug en we dachten van het is nog vast te snel om te prikken. Maar ze deed het toch . Ennn jaaaa echt ik kon dit niet geloven. Hij was gezakt ongelooflijk zeg. Ik ga dus zeker door met de dingetjes eten waar mijn cholesterol van gezakt is. Geen medicijnen dus .... En als het anders niet kan dan heeft ze voedingssuplementen.Maar die zijn ook niet nodig bij mij. Ik weet dat ieder lichaam anders is maar ik weet wel dat ik als ik weer eens iets heb bij Svetlana aan klop. Tis een topper voor mij... Nogmaals dank je wel Svetlana.

diabetes onder controle

★★★★★
5 5 1
Begonnen met koolhydraat-arm te eten in begin december met advies en begeleiding van Svetlana, door alle goede adviezen, waaronder zelf een workshop koolhydraat arme hapjes nu na bijna 5 maanden helemaal kunnen stoppen met mijn medicatie voor de diabetes. Ik voel mij een stuk beter nu ik inmiddels al 22 kilo ben afgevallen en de bloedwaardes zelf beneden de gemiddelde waardes zijn van iemand zonder diabetes. Ook mijn vrouw is gelijk met mij overgestapt op koolhydraat arm eten en ook bij haar zijn er de nodige kilo's af. Svetlana bedankt

Erg tevreden

★★★★★
5 5 1
Naar heel veel pogingen om aftevallen lukte niks ik had bijna de moed opgegeven maar toen kwam ik bij svetlana en met haar geweldige hulp en aanpassingen aan mijn voeding ben ik al 8 kilo afgevallen. Geen honger tussendoor en vooral het afwisselen van lekker eten savonds is dit goed vol te houden

Hele goede klik

★★★★★
5 5 1
Twee jaar geleden werd mijn dochter door haar tennistrainer door verwezen naar de praktijk van Svetlana. Lotte is een fanatieke tennisster en traint een uur of 15 per week. Op een gegeven moment kom je op het niveau dat je lijf meer nodig heeft dan leeftijdsgenoten die niet zo intensief sporten. Wat is goed voor je, en wat niet. Wat moet je eten om aan je energie-behoefte te komen. Daarnaast was onze dochter geen makkelijke eter, dit gaf ook problemen op verjaardagsfeestjes e.d. Voor ons eigenlijk diverse redenen om op consult te gaan. Vanaf het begin af aan was er een hele goede klik. Svetlana kan goed met kinderen omgaan op een hele speelse manier. Ook het contact met mij als ouder was vanaf het begin af aan super. Lotte heeft de laatste twee jaar veel geleerd bij Svetlana, eet heel divers en duikt nu ook niet meer in de snoep- of koektrommel, ze krijgt nu genoeg van alles binnen dat ze daar geen behoefte aan heeft. Lotte heeft binnen haar tenniscarrière flinke sprongen gemaakt, mede door haar goede voedingspatroon. Zelfs na zware wedstrijden komt Lotte niet uitgeput van de baan, zij weet wat ze voorafgaand, tijdens en na de wedstrijden tot zich moet nemen. Wij zijn dan ook heel tevreden. We gaan nu nog 4x per jaar bij Svetlana op consult, het is goed om dit bij te houden, zeker bij zo'n intensieve sportster als onze dochter. Svetlana complimenteert de kinderen ook, dit is een goede stimulans om mee aan het werk te gaan. Niet alleen Lotte, maar ook wij als ouders hebben veel geleerd van haar adviezen. Als ik een waardering moet geven is dat voor ons een dikke 10.

Af van medicijnen

★★★★★
5 5 1
Het was mijn bedoeling wat gewicht te verliezen. Door uw advies ben ik gestart met koolhydraatarm dieet, dit is mij supergoed bevallen, zelfs mijn vrouw deed mee en vond het ook geweldig. Gewicht verliezen was voor mij best gemakkelijk, een groot pluspunt was dat ik zelfs van medicijnen voor bloeddruk en voor cholesterol af was. Gaat mij nog steeds gemakkelijk af en blijf goed op mijn gewicht. Van augustus 2016 tot april 2017 ben ik 17 kg afgevallen. Advies en begeleiding als heel goed ervaren en hierdoor ook supergemotiveerd. Koolhydraatarm dieet niet als straf ervaren door het goed advies en de lekkere recepten. Wat ik bereikt hebt, is dat ik mij een stuk prettiger voel en zelfs meer ben afgevallen dan dat ik zelf had verwacht en dit ook makkelijk kan volhouden. Hierbij wil ik Svetlana bedanken voor haar grote steun en begeleiding.

Een blije cliënt

★★★★★
5 5 1
Ik kwam bij diëtist Svetlana van der Bom vanwege een te hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol gehalte. Ik heb de begeleiding van Svetlana als zeer goed ervaren, dit komt vooral door de zeer goede uitgebreide uitleg over voeding, vetten, het gebruik van zout, oliën en en tips wat je beter wel en niet kunt doen. Ook heb ik veel gehad aan de folders die ik heb meegekregen. Met als gevolg dat mijn bloeddruk prima onder controle is en tevens mijn cholesterolgehalte enorm is gedaald zodat hiervoor geen medicatie nodig is, tevens voel ik me echt fitter. Met de juiste aanpassingen in je voedingspatroon blijkt dat je desondanks toch nog heel lekker, gezond en verantwoord kunt eten, maar je moet wel weten hoe en hierbij kan Svetlana je heel goed in begeleiden en uitkomst bieden. Met vriendelijke groet. Een blije cliënt.

Diëtiste met kennis en passie

★★★★★
5 5 1
Nadat mijn man en ik waren gestopt met roken, kwamen we niet alleen fors aan, maar ging Rons suiker ook schrikbarend omhoog. Zo maakten we kennis met Svetlana en lowcarb. Svetlana is zeer goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en is gepassioneerd over haar werk. Wij waren gelijk enthousiast en gemotiveerd om al onze creativiteit op het dieet los te laten. We eten heerlijk en hoeven niet veel te laten. We bakken elke dag een koolhydraatarm brood en omdat Ron een zoetekauw is, bak ik geregeld met zaken als amandelmeel en stevia. Zelf ben ik in 7 maanden 17 kilo kwijt en Ron is al de helft van zijn oorspronkelijke diabetesmedicijnen kwijt. We gaan door!!! Dank je, Svetlana.

goed resultaat

★★★★☆
4 5 1
In januari 2017 gestart bij jou en op advies Prodimed gaan gebruiken, dit wat een goede boost en ik viel gestaag af. Omdat ik in februari een heupoperatie heb gehad even gestopt met Prodimed maar na een paar dagen weer opgepakt. Na drie maanden Prodimed afgebouwd en overgegaan op koolhydraatarm. Dit gaat goed het is je eetgewoonte die veranderd is. Ik ben trots op mezelf en bij dat ik jou heb leren kennen. Ben imiddels18 kilo afgevallen en ook mijn zus doet mee en zij is 12 kilo afgevallen. Hartelijk dank voor je steun en ik weet dat er nog niet ben maar met jouw hulp komen we er wel.

In 4 maanden 25 kg kwijt

★★★★★
5 5 1
Doordat een collega goede ervaringen had en het afvallen zelf niet meer lukte heb ik uiteindelijk besloten een afspraak te maken. Het contact met Svetlana was direct fijn en warm. Besloten om met maaltijdvervangers dieet te starten en direct al resultaat. Als ik het even niet meer weet kan ik altijd Svetlana app’en voor advies en in het begin steeds bemoedigende appjes, Tot nu toe bijna 25kg afgevallen in 4 maanden tijd. Maaltijdvervangers dieet zit er op maar ik wil nog een paar kilo kwijt en met behulp van Svetlana gaat dat vast lukken.

In 1 jaar 30 kg kwijt

★★★★★
5 5 1
Graag doe ik even vertellen hoe ik bij uw kwam. Om de drie maanden ga ik op controle voor de suiker. Het ging niet goed met me, ook te hoge bloeddruk, ik moest steeds meer insuline gaan spuiten 2 keer per dag. Ik ging weer op controle en ik voelde me echt niet goed, regelmatig ' hypo’. Toen begon diabetesverpleegkundige dat het gewicht ook een rol speelde, zou het iets voor je zijn om af te vallen, vroeg ze, en denk er maar over na! Ik zei hier wil ik niet over na denken, als het gewicht naar beneden kan wil ik gelijk beginnen. Toen kwam ik bij u terecht. Ik kreeg een andere en flink minder insuline, maar 1 keer per dag en met behulp van dieet was ik binnen 1 jaar was 30kg kwijt! Ik ben erg blij dat je me kon helpen, dankzij je goede hulp is het gelukt. Nogmaals bedankt!

Zeer positieve ervaring

★★★★★
5 5 1
Ben via dokter ondersteuner naar u verwezen in verband met mijn hoge suikerspiegel die maar niet lager te krijgen was. Moest s’morgens 65 eenheden en s’avonds 60 eenheden insuline spuiten. Na de begeleiding van u ben ik van 107 naar 85kg gewicht gedaald en spuit nu 10 eenheden s’morgens en 15 eenheden s’avonds. Dus tot de conclusie dat ik het dieetadvies en begeleiding van u zeer positief ervaren heb.

Mijn doel is bereikt

★★★★★
5 5 1
Op advies van Susanne, de diabetesverpleegkundige van dr. Snieders ben ik bij Svetlana terecht gekomen. Mijn doel was om van insuline af te komen of te verminderen. Dat is heel goed gelukt, ik ben ook 7kg afgevallen, het doel was 5kg en het spuiten is nihil. Ben nog steeds in behandeling om de 2 maanden.

Zonder haar hulp had ik dit niet gekund

★★★★★
5 5 1
Het was juni 2016. Ik was weer eens bij de praktijk ondersteuner van mijn huisarts geweest, waar ik elke 3 maanden onder controle sta. Weer met loodzware schoenen daar heen zou ik weer aangekomen zijn? Zou me suiker goed staan? Me vermoede werd weer bevestig: in gewicht is aangekomen en me suiker veel te hoog. Al 3 jaar bij een diëtiste lopen en nog niet goed! Al 3 jaar op en neer met me gewicht: een schommeleffect. Me praktijk ondersteuner zei: Henk, dit gaat de verkeerde kant op, ze zei tegen mij: probeer nu via Svetlana van der Bom, zij is gespecialiseerd in diabetes type 2 en ik hoor en zie er goede resultaten bij andere patiënten. Tja, daar zit je dan in die stoel als ze je dit zeggen, je denk: dan ik loop al 3 jaar naar een diëtiste , Zou dit dan wel gaan helpen bij een andere? Maar goed… Ik hoefde er niet lang over na te denken, ik zei gelijk: goed, ga ik naar svetlana en ga ik het via haar proberen. Een week later zat ik dus bij jou in de stoel. Me verhaal gedaan wat ik al zoal gedaan heb de afgelopen jaren. Je zei: gelijk vanaf morgen ga je de helft minder spuiten, ik spuiten op dat moment 56 eenheden insuline. En ik moest gelijk 6x per dag gaan eten koolhydraatarm wel te verstaan. Nou de volgende dag dus aan de slag. Nou met zweet in me handen heb ik dat gedaan, zou me suiker goed blijven staan? Zou ik geen hypo krijgen? - Dat was mijn angst. Echter tot mijn verbazing bleef mijn suiker goed! En ik had ook geen honger gevoel door de tips die Svetlana mij had gegeven . Na 1 week moest ik voor de eerste controle terugkomen en om de resultaten al te bekijken of ik al afgevallen was. En jawel ik was afgevallen 2,2 kg kwijt, het begin was er en was toch wel trots op me. Zo zijn we maanden door gegaan tot maand december geloof ik, toen spuit in nog maar 12 eenheden insuline en was ik ook al 8 kg lichter geworden Januari 2017 was bij de praktijk ondersteuner geweest van mijn huisarts Henk, zei ze, je mag stoppen met insuline spuiten!- Het gaat goed zo, en je ben afgevallen en je suiker staat goed. In plaats van insuline gaan we verder met tabletten,- dat vond ik een goede keuze. Beter dan spuiten. Eindelijk van die naald af die ik iedere dag in me lijf duwde! Ondertussen bleef ik bij Svetlana onder behandeling staan tot afgelopen mei 2017. Ik sta al een tijdje stil met me gewicht nu op dit moment 118,8kg En dit toen ik begon met 132 kg heb ik al heel wat bereikt. Ik ben dan ook zeer tevreden over Svetlana en zou er ook bij andere aanraden, ze is oprecht en help je ook als het je ff niet lekker gaat met de dieet . Ja, want ook ik heb dat gehad een terugval naar die o zo lekkere snoep pot of koekjes trommel dus die moet je maar niet in huis hebben denk ik dan maar. En wat te bedenken naar die overheerlijke friet die ik vooral in de eerste maanden heb ontweken . Echter eet ik deze nu wel maar wel met mate en geen overvolle bord en niet ieder week meer zoals voorheen. Bier kon voor die tijd niet genoeg zijn ook die drink ik nu alleen maar met uitzondering op en feestje, want kwam er ook achter dat dit ook wel veel effect heeft op mijn suikerwaarde . Mijn behandeling is afgerond en ik kan nu zelf verder met mijn dieet, maar zonder haar hulp en advies had ik dit niet gekunt.

Erg deskundig

★★★★★
5 5 1
Waarvoor kwam ik bij u. Ik had toch wel positieve dingen gehoord over dit dieet, dus misschien is het wel iets voor mij dacht ik. Maar vooral in het begin vond ik het moeilijk, maar de aanhouder wint. Ikheb u dieetadvies en begeleiding als zeer goed ervaren. Wat ik tot nu toe bereikt heb ben ik zeer blij mee, je wilt altijd meer, maar soms leg je de lat wel eens te hoog voor jezelf, je moet ook nog een leuk leven hebben en door keuzes te maken gaat dat me best lukken.

Geen dieet, meer een 'way of life'

★★★★★
5 5 1
Ik kwam in Oktober 2016 voor het eerst bij Svetlana. Mijn zus, die in het hele verhaal een enorme steun en toeverlaat is geweest, vond Svetlana op het internet en hoe mooi was het dat ze ook nog eens met haar praktijk in Oudenbosch zat! Ik was namelijk op zoek naar een goede diëtiste, die me kon begeleiden met de maaltijdvervangers (shakes) dieet, als voorbereiding op een herstel operatie van een gastric bypass, die ik zou hebben in December 2016. Ik moest hier voor minimaal 6 kilo kwijt in relatief korte tijd, en was eigenlijk van mening dat dit niet te doen zou zijn, voor iemand als ik.. Ik ben namelijk sinds mijn jonge jeugd zoet-verslaafd geweest. En heb enorm veel therapieën, diëten etc gedaan.. Vaak met succes, maar nooit van lange duur. Met als gevolg dat ik weer erg veel aan kwam.. Zelfs nog meer dan het gewicht waar ik dan mee begonnen was.. Het leek een gebed zonder einde, en ik was dan ook alle vertrouwen in mezelf kwijt, dat ik ooit op eigen kracht van deze verslaving zou kunnen afkomen, en daarmee ook geen kans had op een gezonder leven, met een meer acceptabel lichaamsgewicht. Even terug in de tijd: In 2005 heb ik een gastric bypass operatie gehad. Destijds woog ik 155 kilo en ben toen succesvol afgevallen tot 90 kilo, dit in nog geen jaar tijd... Helaas stond destijds mijn leven op z’n kop, en heb ik mijn afval succes door de vingers laten glippen.. Beetje bij beetje kwam ik weer aan, ik vond een manier om met dat hele kleine maagje toch weer veel calorieën binnen te krijgen. Een soort graas gedrag, hele dag kleine beetjes, chocolade, cola en andere zoetigheden... Toen ik dan toch merkte dat ik het niet meer onder controle had, heb ik het weer laten gaan, en het al de volgende jaren te negeren.. Het onderwerp was ook niet bespreekbaar voor me... Eind 2016 werd m'n gezondheid echter zo slecht, en ook bewegen lukte eigenlijk niet meer, mijn wereldje was wel heel klein geworden.. Ik trok aan de bel bij mijn chirurg die de gastric bypass had gedaan in 2005 en besloten werd om een gedeelte van de bypass te herstellen. Mijn gewicht was inmiddels bijna 140 kilo, dus nog zo'n 15 kilo lichter dan dat ik had gewogen lang geleden, toen ik de operatie had laten doen... Ik MOEST die operatie, want zelf doen was onmogelijk, zo wist ik zeker. Om de operatie te mogen laten doen, moest ik eerst minimaal 6 kilo kwijt zijn, dmv van de maaltijdvervangers… Zo kwam ik terecht bij Svetlana, zij zou me gaan begeleiden met de maaltijdvervangers.... En zo zijn we dan ook begonnen.. Eerst elke week een bezoek, aan de slag met dieet, ik was op dat moment nog overtuigd, dat ik het nooit zou kunnen volhouden, in korte tijd die minimaal 6 kilo eraf, zodat ik de operatie kon laten doen... Groot was mijn verbazing dan ook, dat na de 2e week (de eerste week verloor ik NIETS) ineens echt heel veel ging afvallen.. In een mum van tijd, waren die 6 kilo eraf.. En als ik als eens een frustratie dag had dan kon ik altijd contact opnemen met Svetlana via whatsapp, 1 berichtje was genoeg, altijd kreeg ik meteen weer een opbeurend en ondersteunend antwoord van haar. Dit was echt heel erg fijn, en precies wat ik nodig had. Svetlana heeft enorm veel ervaring met mensen met Morbide Obesitas, ze is echt een professional. Al heel snel kwam bij mij het besef, dat ik gek genoeg heel goed zonder suiker kon tijdens het volgen van, toen de datum van de geplande operatie dichtbij kwam, besloot ik deze te laten verzetten naar het voorjaar, zodat ik kon zien of het dan misschien toch wel zelfstandig kon.. Ik begon in te zien dat ik echt wel wat kan, en voelde me erg gesterkt met de steun van Svetlana. Ik heb zo'n 2.5 maand volledig op maaltijdvervangers geleefd, en ben het toen langzaam aan gaan ombuigen naar een koolhydraatarm dieet. Ik weet nog steeds niet hoe het mogelijk is, maar ik taal niet meer naar zoet.. Ook ben ik langzaam aan gaan wandelen.. Hier ook weer was Svetlana een enorme steun. Toen ik niet wist waar ik dan zo in mijn eentje naar toe moest lopen, kwam ze met het geweldige idee, dat ik dan elke dag een briefje in haar brievenbus zou gooien, met datum erop zodat ik niet kon sjoemelen.. hahahha... Dit werkte als een tierelier.. Mijn conditie ging met sprongen vooruit.. Ook mijn bloedbeeld werd weer beter en beter, ik verbaasde ook mijn internist... Ik was inmiddels zo'n 15 kilo kwijt toen ik besloot ook op dansles te gaan.. plus de dagelijks wandelingen, en het koolhydraatarm eten, wat ik dus echt erg makkelijk vol te houden vind. Zeker geen straf, en ik heb dan ook helemaal niet het gevoel dat ik een dieet volg.. Ik kan zo ontzettend lekker eten! Het was ook weer Svetlana die me het advies gaf eens bij de plaatselijke atletiek vereniging te gaan kijken, waar ze Nordic Walking doen.. Dus ik ben ook daar heen gegaan, en sport nu dus alles bij mekaar behoorlijk wat in een week. En dat alles heeft zn vruchten wel afgeworpen. Ik ben inmiddels ruim 31 kilo kwijt, nog 3.5 kilo verwijderd van het streefgewicht dat Svetlana en ik hadden gesteld... Ik voel me een compleet ander mens, ben gezond en actief.. ik heb mijn leven weer terug!! Wat mijzelf het meeste opvalt, als ik het vergelijk met alle andere keren in mijn leven dat ik met een dieet bezig was.. Is dat dit niet echt een dieet is, maar meer een "way of life" Als ik vroeger aan het lijnen was, dan bleef in mijn hoofd zitten, dat ik dan toch bijvoorbeeld in het weekend of eens in de zoveel tijd dan wel weer wat zoets mocht hebben, als een soort troost zeg maar.. Het is in mijn hoofd gewoon anders, ik mag gewoon super lekker eten, vermijd alleen de suikers.. en het is NIET moeilijk.. Voor het eerst in mijn leven heb ik er echt vertrouwen in en ben ik niet bang dat ik terug val... Inmiddels is de geplande operatie officieel gecanceld, niet meer nodig!! Ik kom nu nog om de 2 á 3 maanden bij Svetlana, en nog elke week stuur ik haar een fotootje van mijn gewicht op de weegschaal, altijd reageert ze enthousiast, erg leuk!!!