Een vriendin van mij vertelde me over de resultaten die ze had geboekt samen met Svetlana. Het koolhydraatarme eetprogramma op maat waarbij rekening is gehouden met haar onregelmatige werktijden was perfect. Dat wilde ik ook! Maar omdat ik aan de andere kant van het land woon dacht ik eerst dat het niet mogelijk was. Toen vertelde mijn vriendin dat Svetlana ook op afstand haar consulten geeft. Via videobellen. Dé perfecte oplossing voor mij! Ik ben er zo blij mee en na al die jaren verschillende diëten, zonder resultaat, heb ik eindelijk mijn streefgewicht bereikt. Om een stok achter de deur te houden heb ik nog 1x in de 3 maanden een kort consult met Svetlana. Gewoon om even te praten hoe het gaat. Haar tips zijn zo waardevol en helpen bij het behouden van mijn gewicht. 
Linda (38 jaar en moeder van Sem, Lieke en Roos)

Wil jij net als Linda ook dieetadvies maar woon je niet in de buurt of heb je geen tijd om iedere keer naar de praktijk te komen? Meld je dan aan voor het Online Afvallen Programma.

Online consult: hoe werkt het?

We werken met een online programma speciaal ontwikkeld voor de zorg. Het is belangrijk dat we met dit systeem werken in verband met jouw privacy. Dit programma lijkt in gebruik op Whatsapp en Skype. Via een sms of een e-mail krijg je voordat je consult begint een toegangscode. Als je deze code gebruikt kom je in een ‘digitale wachtkamer’. Je hoeft dus vooraf geen programma te downloaden. Wel zo makkelijk! En je kunt de consulten via je telefoon, tablet, laptop of computer volgen.

Plan direct je eerste consult!
Stuur me een berichtje via Whatsapp: 06-40332577

Wat heb je thuis nodig?

Wil jij ook het Online Afvallen Programma volgen dan heb je eigenlijk maar weinig nodig. En waarschijnlijk heb je deze items al in huis!

  • Weegschaal: zo kunnen we samen veranderingen in het gewicht monitoren
  • Meetlint: voor het meten van de omtrek van je buik

Je eerste online consult

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van de afspraak. In deze bevestiging vind je ook een link met toegangscode naar voor je online consult. Een paar minuten voor de afgesproken tijd log je in. Je komt dan in de ‘digitale wachtkamer’.

Wat bespreken we tijdens de intake?
De eerste afspraak duurt 60 minuten. Ik stel je vragen over je huidige eetpatroon en ik ben benieuwd naar je doelstellingen. Ook wil ik natuurlijk meer weten wie jij bent als persoon. Zo kan ik voor jou een dieetadvies op maat maken. Tijdens de intake bespreken we ook hoe ik jou het beste kan ondersteunen. Ik maak voor jou een passend programma dat aansluit bij jouw leven! 

Vervolgconsulten (30 minuten)
Na het eerste consult ga je starten met jouw persoonlijke dieetadvies. Je zult merken dat er situaties komen die je moeilijk vind. Ook kun je natuurlijk vragen hebben over welke voedingsmiddelen wel en niet goed voor jou zijn. Of misschien ga je binnenkort op vakantie en wil je weten welke keuzes je dan het beste kunt maken. Dit zijn allemaal vragen waar ik je tijdens de vervolgconsulten mee help.

Iedereen heeft recht op 3 uur dieetadvies per jaar!

Je kunt zonder verwijzing van de huisarts een afspraak met mij maken. Vanuit de basisverzekering heeft iedereen recht op 3 uur dieetadvies per jaar. Deze uren zijn voldoende voor 3 maanden begeleiding. De factuur stuur ik rechtstreeks naar je zorgverzekeraar. Belangrijk om te weten is dat deze uren wel vallen onder je eigen risico. Kinderen tot 18 jaar hebben geen eigen risico. Meer weten over vergoedingen?

Online afvallen ook voor jou!

  • Laagdrempelig
  • Geen reistijd
  • Op het moment dat het jou uitkomt
  • Ook ’s avonds en in het weekend
  • En als je op vakantie bent!